Glazen schuifpui

Steeds vaker wordt glas gebruikt bij deuren. Eerder hebben wij een kort artikel over glazen deuren geplaatst. Op dit moment is er veel interesse voor een variant, namelijk de glazen schuifdeur. Deze oplossing is een onderdeel van het interieur en heeft een moderne uitstraling.

In tegenstelling tot schuifpuien, heeft een glazen schuifdeur geen kozijn uit een ander materiaal. Een glazen schuifdeur bestaat (bijna altijd) volledig uit een glazen paneel, eventueel met versieringen.

Een schuifdeur is niet alleen mooi maar ook heel praktisch. Voor kleinere ruimtes is een enkele schuifdeur heel geschikt. Het geeft u meer mogelijkheden met het inrichten van uw huis, met ieder hun eigen doel en sfeer!

Het is mogelijk om te kiezen voor een schuifdeur uit melkglas, het glas is ondoorzichtig waardoor de privacy gegarandeerd is. Wil je de open karakter van de ruimte behouden? Kies dan voor doorzichtig glas. Het is ook mogelijk om voor een combinatie van beide glas soorten te kiezen. Een motief of figuur in de glazendeur is ook geen probleem.

Bij glazen deuren passen wij altijd veiligheidsglas toe. Het glas is moeilijk te breken, uw veiligheid staat tenslotte voorop.

Kortom een overweeg eens wat anders en kies voor een glazen schuifdeur, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Gesprek laden