In het hart van Maastricht staat Cuypers Glas al meer dan een eeuw synoniem voor vakmanschap, innovatie en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Als erfgenamen van een rijke geschiedenis voelen wij ons vereerd om genomineerd te zijn voor de prestigieuze "Rabo Made in Maastricht Award." Deze erkenning vormt een prachtige bevestiging van ons commitment aan de stad die ons al zo lang heeft omarmd.

Deze erkenning komt niet alleen voort uit onze glasinnovaties en hoogwaardige producten, maar ook uit de impact die we hebben op Maastricht en omstreken. Cuypers Glas is niet slechts een onderneming; we zijn een toegewijde partner in de groei van werkgelegenheid, een katalysator voor economische bloei en een belichaming van ondernemersambitie.

Onze bijdrage aan Maastricht gaat verder dan de productie van hoogwaardig glas. We hebben een blijvende invloed op de lokale economie door het creëren van banen en het bevorderen van vakmanschap. Onze ondernemersgeest heeft geleid tot innovaties die niet alleen onze sector transformeren, maar ook de stad Maastricht op de kaart zetten als een broedplaats voor vooruitstrevende bedrijven.

De criteria van de award weerspiegelen de kernwaarden die Cuypers Glas drijven. Onze impact op de lokale economie en werkgelegenheid benadrukt onze betrokkenheid bij Maastricht en de omliggende gemeenschappen. Onze ondernemersgeest is gedreven door ambitie, zichtbaar in onze voortdurende innovaties en investeringsbereidheid. Cuypers Glas onderscheidt zich door unieke ontwerpen en een klantgerichte service, waarbij we tegelijkertijd aandacht hebben voor ons personeelsbeleid.

Op 31 januari hopen wij samen met de hele stad te mogen vieren, want deze nominatie is niet alleen voor ons, maar voor alle mensen die Cuypers Glas hebben gemaakt tot wat het vandaag is – een symbool van vakmanschap, toewijding en de Mestreechter geis.